Diamond Lounge VIP

VIP-området finns direkt till vänster innanför entrén på Valhallavägen vid Maratonporten och där erbjuds en generös buffé av spännande plockmat samt öl, vin eller alkoholfri dryck, kaffe och dessert. Det blir dessutom musikunderhållning, intervjuer och idrottssnack. På Cool Down Partyt efter galans slut kl 22 byter området skepnad och blir en trivsam festplats i sommarnatten med varm mat, dryck och tillbehör samt en och annan intervju med några av kvällens Diamond League-vinnare.

Förtävlingar (från 16:00)
Nationella tävlingar.

Warm Up Party (17:00–18:45)
Generös buffé av spännande plockmat. Öl, vin eller alkoholfri dryck. Kaffe och dessert. Musikunderhållning, intervjuer och idrottssnack förgyller stämningen.

Galan (19:00–22:00)
Se världens bästa friidrottare tävla om diamanterna på anrika Stockholms Stadion. Du sitter självklart på bästa åskådarplats.

Cool Down Party (22:00–23:30)
Området byter skepnad och blir en cool och trivsam festplats i sommarnatten. Varm mat, dryck och tillbehör. Levande musik ackompanjerar under kvällen.

Pris: 2 450 kr per person (exkl. moms, arenabiljett ingår).
Beställ via e-post info@stadionklubbarna.com eller telefon 08-14 12 41.

Vi kan även stolt meddela att Svenska Barnidrottspriset delas ut i samband med BAUHAUS-galan!

Syftet med priset är att uppmuntra barnidrott med ett tydligt barnperspektiv och ska ges till den eller dem som på ett inspirerande sätt stått upp för barns rättigheter i idrotten eller i konkret handling bedrivit idrottsverksamhet som kan inspirera andra.

Läs mer om 2015 års pris här.