#sbakids

BAUHAUS-galan Kids Tour 2016

Stadionklubbarna i samarbete med Stockholm Stad ger dig som är 6-14 år chansen att testa en friidrottsbana med både traditionella och nya hinder. Det gäller att ha spänst, styrka, balans och snabbhet. Kids Tour kommer att finnas på plats på elva ställen i Stockholms-området under våren och försommaren fram till BAUHAUS-galan den 16 juni och även med några stopp efter tävlingen.

Kids Tour 2016

 10 april Hägerstensåsen
 30 april Kista, Valborgsmässofirande, familjedag
 14-15 maj Västerortscupen, handbollscup
 18 maj Stockholms Stadion, Häckkampen
 21 maj Skärholmen, Skärholmsloppet
28 maj Sollentuna Centrum
 5 juni Stockholms Stadion, Minimaran på Östermalms IP
 6 juni Spånga/Tensta Nationaldagsfirande
 12-14 juni Kungsträdgården, Kidsdagarna
 15 juni Sollentuna
 27 juni Sollentuna GP, Sollentunavallen

 

Biljett till galan för 150 kronor!

Som tack för att du deltog i vår aktivitet erbjuder vi dig ett förmånligt pris på biljett till BAUHAUS-galan IAAF Diamond League, torsdag 16 juni. Du får köpa biljett för en förälder + ett barn för 150 kronor. Ange rabattkod Kidstour150

Köp biljetter här!

Tävla och vinn biljetter

Lägg upp bild på Instagram med hashtag #Bauhausgalan_kidstour och tävla om att vinna biljetter till BAUHAUS-galan. Öka dina chanser att vinna genom att dela bilden på Facebook.

Vi väljer ut vinnare som bäst fångar glädjen och känslan under Kids Tour. Vinnarna presenteras här på på stockholmbauhausathletics.se.

Välkommen till BAUHAUS-galan Kids Tour!

Stort tack till Nordic Sport som hjälpt oss producera friidrottsbanan till Stockholm BAUHAUS Athletics Kids! Och tack också till IC Control som hjälper oss med tidtagningen!

Läs även: Succépremiär av BAUHAUS-galan Kids Tour 2015!

 

BANAN

Friidrottshinderbanan består av åtta moment/hinder

START
1. Jämfotahopp längd (möjliga minussekunder)
2. Balansgång
3. Över & under häckar
4. Spjut (möjliga minussekunder)
5. Jämfotahopp höjd (möjliga minussekunder)
6. Plinthopp
7. Däck
8. Upploppet
MÅL

Två deltagare kan genomföra friidrottsbanan samtidigt. Med gemensam start genomför de åtta delmomenten och går sedan i mål och får en individuell tid. Vi använder tidtagning. Två funktionärer följer med varsin deltagare för att hjälpa dem i banan, se till att de tävlande gör rätt, och räkna på eventuell minustid.